SH-EjendomsDrift V/Søren Havlit. Ildfuglevænget 55, 5260 Odense S.

Nyheder

 

 

SH-EjendomsDrift har mange års erfaring med drift og vedligeholdelse af alle typer ejendomme.

 

Vores målgruppe er udlejer, erhvervs ejendomme, Andels og Ejerforeninger.

 

SH-Ejendomsdrift fungerer som sparringspartner for ejer og/eller bestyrelsen vedrørende forbedringer, ombygninger, renoveringsarbejde eller mulige besparelser vedrørende den daglige drift.

 

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud.

 

 

Det er en rigtig god idé at få udarbejdet en Drift- og vedligeholdelsesplan. Dels for at opretholde en sund bygningsmasse, og dels for at kunne afsætte penge til den fremtidig vedligeholdelse. Foreningen/udlejer får dermed et samlet overblik over Deres ejendoms vedligeholdsmæssig stand, samt et budget for en 10 årig periode.

 

Planen vil selvfølgelig være afhængig af den pågældense ejendom. I ejendomme opført med offentlig støtte, eller ejendomme, der netop har gennemgået byfornyelse, vil udarbejdelse af planen være lovpligtig, og hovedindholdet ligge på den løbende vedligeholdelse med henblik på at opretholde tilstanden, samt eventuelt tillige på forbedringer, mens der i en ældre, dårligt vedligeholdt ejendom vil være et yderligere, stort element af arbejder, der tilsigter genopretning og ikke blot opretholdelse af tilstanden.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

                                                                                                      

 

 

 

Kontakt os for yderligere oplysninger

 

 

Tlf.: 6595 9607 kl. 8-10

Mob.: 2036 9607

E-mail: sh@sh-ejendomsdrift.dk