SH-EjendomsDrift V/Søren Havlit. Ildfuglevænget 55, 5260 Odense S.

Nyheder

 

SH-EjendomsDrift har mange års erfaring med drift og vedligeholdelse af alle typer ejendomme.

 

Vores målgruppe er udlejer, erhvervs ejendomme, Andels og Ejerforeninger.

 

SH-Ejendomsdrift fungerer som sparringspartner for ejer og/eller bestyrelsen vedrørende forbedringer, ombygninger, renoveringsarbejde eller mulige besparelser vedrørende den daglige drift.

 

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud.

 

 

 

SH-EjendomsDrift er stiftet af Søren Havlit den. 1. december 2011.

 

Jeg har arbejdet med drift og vedligeholdelse af ejendomme i 28 år. Et diplom i administration, service, drift, teknik samt Facilities Management er Bl.a. opnået ved Ejendomsforeningen Danmark. Derud over er firmaet kvalificeret til at måtte servicerer sprinkler- og sikringsanlæg.

 

Erhvervs karrieren har været fordelt fra bygge/udlejnings firma, ejendomsafdelingen hos Odense Kommune, samt de sidste 8 år i en ejendomsadministration på et advokat kontor.

 

Firmaets kerneområder vil være inden for Drift og vedligeholdelse af udlejningsejendomme samt Andels- og Ejerforeninger. Varetage opgaver som alt lejelovsmæssigt i forb.m. flyttesyn, renoveringer, lejerhenvendelser m.m.

 

Jeg ligger stor vægt på at have en god og åben dialog med mine samarbejdspartner som består af udlejer og bestyrelser samt alle faggrupper indenfor håndværk, ingeniør, arkitekt, revisor, advokat, administratorer og forsikringsmægler.

 

Jeg føler mig rigtig godt klædt på til opgaven, og ser frem til at kunne byde dig og din ejendom velkommen i firmaet.

 

 

 

 

Kontakt os for yderligere oplysninger

 

 

Tlf.: 6595 9607 KL. 8-10

mob.: 2036 9607

E-mail: sh@sh-ejendomsdrift.dk